Om mig

WELLBEEING

För dig som vill ha ett liv i balans och harmoni

Samtalsterapi


Känner du dig ständigt stressad och har svårt att njuta av livet?

Kanske har du redan drabbats av utmattningssyndrom och behöver hjälp för att hitta din väg tillbaka?


Kontakta mig så pratar vi mer om vad vi kan göra tillsammans, för att du ska få en bättre tillvaro.

Verksamheten i Wellbeeing är för närvarande vilande.


Jag återkommer löpande på denna webb kring möjligheten att boka tider för samtal & konsultatationer 


Bästa hälsningar  // Elisabeth Sandlund 


 
 
 
 

Jag heter Elisabeth Sandlund. Jag brinner för att få människor att växa, att finna vägar och strategier för att nå en bättre livskvalité och balans i livet. Att hitta sitt eget välbefinnande - Sitt wellbeeing helt enkelt.

 

I dagens informationssamhälle är den vanligaste orsaken till psykisk ohälsa stressrelaterad. Allt fler människor far illa av det tempo och de krav som dagens samhälle ställer på oss som individer. Allt fler människor drabbas av utmattningssyndrom.

Jag har personlig erfarenhet av utmattningssyndrom och har lyckats hitta min väg tillbaka till ett liv i balans.  Jag är utbildad till samtalsterapeut i Kognitiv Beteende Terapi. Jag har en examen från grundutbildning i KBT (Steg 1), KBT-Svealand i Örebro. Mitt examensarbete - Vägen tillbaka från utmattningsdepression, gav mig möjlighet att fördjupa mig i utmattningssyndrom och vad som hjälper människor som drabbats av utmattningssyndrom tillbaka till ett fungerande liv.

Jag har arbetat med samtal sedan 2001, med studievägledning och karriärvägledning. Jag är certifierad karriärkonsult i livs- och karriärplanering vid Career Coach Academy, år 2004. Jag har utöver mina certifieringar studerat vägledningsmetodik, hälsocoachning, MI-samtal, HBTQ-diplomerad och Interkultur (Interkulturell kunskap) vid universitet.


Jag och min hund Ellie, en labradoodle är certifierat terapihundsteam. Vi tog examen vid Hundens Hus i maj 2018. Ellie är en social och stabil hund som kan arbeta med unga vuxna, vuxna och äldre utan begränsning. Ellie fungerar bra i stresshantering.


Vill du veta mer om hur vi kan komma vidare är du välkommen att kontakta mig nedan kontaktformulär , eller direkt via email : elisabeth@wellbeeing.seStresshantering


Känner du dig ständigt stressad och har svårt att njuta av livet? Du är inte ensam. Stress är idag den vanligaste orsaken till psykisk ohälsa. Långvarig stress utan återhämtning leder till utbrändhet. Lyssna till kroppens signaler och gör något åt det i tid. 


Är du en av dem som gått i den omtalade ”väggen”?  Kanske du börjar finna ork att hitta vägen tillbaka, behöver samtalsstöd, hjälp att finna energi och din väg till ett liv i balans?


Vägen tillbaka tar tid och du kommer behöva stöd på vägen.


Du är välkommen att höra av dig!