Vi annordnar rehabiliteringsresa till Frankrike.

Att komma bort är ett bra sätt att ladda batterierna och rensa huvudet. Men vad händer om du har kämpat med missbruk eller andra problem i ditt liv? Att ta en resa som är särskilt utformad för att hjälpa dig att komma tillbaka på rätt spår kan vara ännu mer fördelaktigt. Därför kan en rehabiliteringsresa till Frankrike vara en verkligt omvälvande upplevelse.

Läs vidare för att ta reda på hur ett sådant äventyr kan vara precis vad du behöver!

Frankrike har något för alla, oavsett om du är ute efter en lyxig spa-upplevelse eller en semester med utomhusaktiviteter. Det finns otaliga aktiviteter som hjälper dig att slappna av, avstressa och återställa din mentala hälsorutin. Från långa vandringar i Alperna och kanotpaddling på floder till vinprovningsturer och shopping i Paris, det finns ingen brist på sätt att fylla dagarna och samtidigt ta hand om dig själv

Upplev platser ger dig chansen att njuta av alla bekvämligheter som hemma samtidigt som du omger dig med vacker natur och helande energi. Det bästa är att dessa boenden ofta kommer med egna spatjänster, så du kan dra nytta av massageterapi, aromaterapi, bastu, ångbastu och mycket mer – allt utan att lämna hotellrummets bekvämlighet!

Wellbering flyttar till Frankrike

Vi har fått ett kanonerbjudande om att hyra hus Frankrike ifrån Grand Val som drivs av en svensk familj. Vill du hänga med på en oförglömlig resa? Boka in din wellnessresa innan platserna är slut.

Förutom att koppla av och slappna av finns det många aktiviteter som kan bidra till att förbättra den fysiska och mentala hälsan samt det känslomässiga välbefinnandet. Till exempel erbjuder vi yogaklasser i – perfekt för dem som vill lära sig meditationstekniker eller öka sin flexibilitet.

Andra populära aktiviteter är cykelturer genom vingårdar eller byar på landsbygden, kajakturer längs kusten eller till och med seglingsturer längs floder som Seine eller Loiredalen . Oavsett vilken typ av aktivitet som intresserar dig mest finns det säkert något som passar dig perfekt!

En rehabiliteringsresa till Frankrike erbjuder något för alla – oavsett om det är avkoppling på en lyxig resort eller ett aktivt äventyr utomhus. Från yogaklasser och massageterapisessioner på spa-anläggningar runt om i landet till cykelturer genom vingårdar och kajakturer längs kustvattnet – vad det än är som hjälper dig att få ett lugnare sinne – så hittar du det här!

Besök detta vackra land samtidigt som du ägnar dig åt aktiviteter som främjar såväl fysiskt som känslomässigt välbefinnande – det kan bara bli början på ett nytt kapitel i livet!