Om mig

WELLBEEING

KBT Terapi i Karlstad -

mot ett liv i balans och harmoni

Samtalsterapi


Känner du dig ständigt stressad och har svårt att njuta av livet?

Kanske har du redan drabbats av utmattningssyndrom och behöver hjälp för att hitta din väg tillbaka?


Kontakta mig så pratar vi mer om vad vi kan göra tillsammans, för att du ska få en bättre tillvaro.

KBT-terapi


Begränsas du av oro och ångest?

Du kan med hjälp av KBT-terapi få verktyg att hantera din oro och ångest.


Hör av dig, så börjar vi...Om migJag heter Elisabeth Sandlund. Jag brinner för att få människor att växa, att finna vägar och strategier för att nå en bättre livskvalité och balans i livet. Att hitta sitt eget välbefinnande - Sitt wellbeeing helt enkelt.


Ett av dagens samhällsproblem är att allt fler människor far illa av det tempo och de krav som är i dagens samhälle. Fler och fler drabbas av utmattningssyndrom. Jag har personlig erfarenhet av utmattningssyndrom och har lyckats hitta min väg tillbaka till ett liv i balans.  Jag är utbildad till samtalsterapeut i Kognitiv Beteende Terapi. Jag har en examen från grundutbildning i KBT (Steg 1), KBT-Svealand i Örebro. Mitt examensarbete - Vägen tillbaka från utmattningsdepression, gav mig möjlighet att djupdyka i utmattningssyndrom och vad som hjälper människor som drabbats av utmattningssyndrom tillbaka till ett fungerande liv.

Jag har arbetat med samtal sedan 2001, med studievägledning och karriärvägledning. Jag är certifierad karriärkonsult i livs- och karriärplanering vid Career Coach Academy, år 2004. Jag har utöver mina certifieringar studerat vägledningsmetodik, hälsocoachning, MI-samtal och Interkultur vid universitet.

Jag bor i Karlstad sedan 2001. Vi flyttade till Karlstad med familjen från Seattle, WA, USA. Innan dess har jag bott i Stockholm, Umeå och Gävle. Jag är gift och har två vuxna söner.

Jag och min hund Ellie, en labradoodle är certifierat terapihundsteam. Vi tog examen vid Hundens Hus i maj 2018. Ellie är en social och stabil hund som kan arbeta med unga vuxna, vuxna och äldre utan begränsning. Ellie fungerar bra i stresshantering.


Personer som gått i samtalsterapi hos mig säger så här:


"Jag upplevde terapin mycket positivt. Kände att man kunde prata om allt för man fick stort förtroende för dig. Du hade kunskapen och verktygen för att få mig att må bra igen. Jag skulle verkligen rekommendera dig till andra."

 

"Tack så mycket för allt! 

 Jag har tyckt att det har givit mig mycket att gå och prata med dig, det har gjort att jag har känt mig mer trygg och att jag har fått tänka på ett annat sätt än tidigare. Tack för allt!"

 


"Tack så jättemycket Elisabeth för hjälpen jag fått av dig. Jag har fått hjälp med att förstå mig själv bättre, vad jag behöver och när jag behöver det. Jag har lärt mig att lättare få förståelse för mina tankar och känslor, och kan sortera dem bättre. Och med din hjälp har jag fått kunskap om bakomliggande orsaker till mina olika känslor - som jag nu kan hantera. Jag mår mycket bättre! Tack!"

 

”Det har varit ljuset i mörkret att gå i terapi hos i dig, du har hjälpt mig att ta tag i de problem som begränsat mig i mitt liv, TACK....."

 

"Terapin har hjälpt mig att hitta grunden till min problematik, hur mina rädslor hänger ihop med varandra och hur det påverkar hur jag mår. Jag har fått lära mig om hur kroppen, hjärnan och beteenden fungerar och den kunskapen är en stor hjälp på vägen till att må bättre. Jag har fått verktyg som jag kan använda för att jobba med mina problem, och jag har fått ett bra stöd så att jag vågar jobba med dem. Efter min tid hos Elisabeth känner jag mig lugnare och tryggare i situationer som tidigare varit väldigt jobbiga. Trots att gamla tankemönster och känslor finns kvar så kan jag nu identifiera dem och handskas med dem på ett helt annat sätt än innan. Det har gjort att jag känner mig gladare."

 

 

"Så här tänker jag kring våra samtal: För mig som har svårt att bryta mina mönster och stanna upp och tänka i nya banor, har det varit betydelsefullt att ventilera och få "sparring" i mina snurriga tankemönster. Jag har fått uppdrag som jag ska göra och då när jag äntligen tar mig tiden att tänka igenom saker, får jag också motivation att förändra. Jag har fått hjälp med att sortera röriga tankar och hitta konkreta lösningar. Det har hjälpt mig att känna mer tillförsikt. Dessutom har jag fått bra hjälp och tips i min strävan efter förändring vad gäller mitt yrkesliv.

 

Nu är det bara att se till att det blir lite "verkstad" annars händer ingenting. Så sant som det var sagt :-). Tack för ditt stöd!"

 

"Elisabeth och KBT:n har för mig varit den vän som JAG egentligen borde varit mot mig själv. Den vän som fått mig förstå att det inte är mig det är fel på utan det tankesätt jag har gentemot mig själv.  Jag har fått bättre kunskaper kring mina känslor, samt verktyg för att tackla dem. Viktigast av allt, hon har fått mig inse att det aldrig är försent för en förändring, så länge viljan finns."


Vill du veta mer om mig så är du välkommen att kontakta mig  +46 (0)70 636 1163 eller maila mig, info@wellbeeing.se


Kontakta mig

Du kan kontakta mig via nedan, så återkommer jag