Praktisk information

WELLBEEING

För dig som vill ha ett liv i balans och harmoni

Samtalsterapi


Känner du dig ständigt stressad och har svårt att njuta av livet?

Kanske har du redan drabbats av utmattningssyndrom och behöver hjälp för att hitta din väg tillbaka?


Kontakta mig så pratar vi mer om vad vi kan göra tillsammans, för att du ska få en bättre tillvaro.

Verksamheten i Wellbeeing är för närvarande vilande.


Jag återkommer löpande på denna webb kring möjligheten att boka tider för samtal & konsultatationer 


Bästa hälsningar  // Elisabeth Sandlund 


Praktisk information för dig som klient


 Våren 2020 har jag enbart möjlighet att träffas via nätet. Har du dator/smartphone, I-pad eller liknande, internetuppkopplingen, kamera och telefon så kan vi träffas och ha stresshantering alternativ KBT-terapi.

 

Det passar bra i denna tid av Covid-19 pandemin.

 

KBT-terapi är en kortare terapi form. Vi träffas mellan 8 och 20 sessioner. I början av terapin träffas vi varje vecka för att senare i terapin kunna ses var fjortonde dag. Varje terapi session pågår i 55 minuter.

 

Kostnaden per session är 800 sek. Bokar du inte av din session en dag innan vår avtalade tid, måste jag debitera för sessionen.

 

Jag har företagsswish. Betalning sker med Swish. Du kontaktar mig via kontaktformuläret. Önskar du komma i kontakt med mig på telefon, skickar du mig ditt telefonnummer i kontaktformuläret så ringer jag upp dig. Du kan även kontakta mig via email elisabeth@wellbeeing.se 

 

 
 
 
 

Stresshantering


Känner du dig ständigt stressad och har svårt att njuta av livet? Du är inte ensam. Stress är idag den vanligaste orsaken till psykisk ohälsa. Långvarig stress utan återhämtning leder till utbrändhet. Lyssna till kroppens signaler och gör något åt det i tid. 


Är du en av dem som gått i den omtalade ”väggen”?  Kanske du börjar finna ork att hitta vägen tillbaka, behöver samtalsstöd, hjälp att finna energi och din väg till ett liv i balans?


Vägen tillbaka tar tid och du kommer behöva stöd på vägen.


Du är välkommen att höra av dig!